BELLA VISTA
TEXTILE AGENCY

Ваш провідник у світі тканин

BELLA VISTA
TEXTILE AGENCY

Ваш провідник у світі тканин
Bella Vista textile agency широко відома своєю колаборацією з провідними дизайнерами України.
Працюючи у сфері модної індустрії та інтер'єрного дизайну, ми надихаємося прагненням наших клієнтів до екологічної відповідальності, їх інтересом до новітніх технологічних розробок і високої якості виробів. Це визначає асортимент зразків у нашому шоу-румі та вибір партнерів – кращих виробників текстилю з усього світу.
Ми пропонуємо тканини за ціною виробника, оскільки є їх прямими представниками в Україні, і несемо спільну відповідальність за кожне замовлення, тому що щиро віддані кожному нашому клієнту.

Всі колекції модних брендів, а також наші спільні проєкти з професіоналами у світі інтер'єрного дизайну – це ціле життя, яке ми із задоволенням проживаємо разом з вами.

Чому обирають нас

Тканини, що відповідають трендам
Ми слідкуємо за світовими фешн-тенденціями, відвідуючи міжнародні виставки. В нашому асортименті – найновіші колекції та найтехнологічніші тканини (наприклад, перероблені з вторинної сировини).
Можливість дозамовлення
Ви завжди можете дозамовити тканини з регулярних колекцій, а значить, зможете приймати дозамовлення ваших виробів від українських та міжнародних фешн рітейлерів.
Вигідні ціни
Ми є прямими представниками текстильних фабрик Європи, Китаю та Японії. Це дозволяє нам тримати вигідні ціни для наших клієнтів.
Висока якість тканин
Ми ретельно добираємо тканини та гарантуємо найвищу якість.
Швидка доставка
Залежно від виробника, доставка тканин займає ві 7 до 10 робочих днів.
Миттєвий зв'язок
Ми знаємо, що у світі моди час дуже важливий, тому швидко реагуємо на звернення клієнтів.